Riasztó

A cégünk által telepített riasztó rendszerek között mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást. Még az olcsó de megbízható riasztórendszer keresőknek is van megfelelő ajánlatunk. 

Riasztó rendszer kezelési leírások az alábbi linken taláhatók meg: www.perfektalarm.hu/letoltesek

Természetesen rendelkezünk a tevékenységünkhöz előírt összes engdedéllyel és felelősségbiztosítással is: Megújított Rendőrhatósági engedélyünk száma: 13050-822-5664/1/2012.SzV. 

Riasztórendszer szerelő kollégáink minden esetben körültekintően, lelkiismeretesen végzik munkájukat.

 

 

 

Ha szeretne a fenti képek alapján egy maximálisan felhasználóbarát riasztórendszert, keressen minket elérhetőségeink egyikén! A kezelő és IP modul régebbi PARADOX riasztórendszerek egy szűk csoportjához is csatlakoztatható, de minden esetben szükség van előzetes egyeztetésre a lehetőségekről.

 

DSC riasztórendszerek esetén is van lehetőség IP modulon keresztüli kommunikációra, így okostelefonon vagy webes böngésző segítségével tudja vezérelni riasztórendszerét. Új telepítéseknél gyakorlatilag az összes rendszerhez opcionálisan ajánljuk ezt a technológiát. Régebbi rendszerek esetében további egyeztetés szükséges.

 

Elmondható, hogy munkáink során a Magyarországon legjobban elterjedt rendszereket telepítjük. Ezen riasztórendszer gyártók a DSC, PARADOX, BENTEL, SATEL, BOSCH, CROW, PYRONIX és NAPCO riasztórendszerek.  Az alábbiakban ismertetünk néhány fontosabb tulajdonságot, az általunk telepített riasztó rendszerekről a teljesség igénye nélkül:

 

  • A legfontosabb, hogy minden esetben rendelkezik a felhasznált rendszer MABISZ ajánlással (ma már “csak” MABISZ ajánlás létezik).
  • Könnyű, felhasználóbarát kezelhetőség nem csak a lakásriasztóknál.
  • Több partíciós (több terület érzékelőinek csoportja) riasztó rendszerek.
  • Rugalmas bővítési lehetőség a későbbi zónák részére. Olcsó, kedvező ár.
  • Mobil támadásjelző lehetősége minden riasztórendszerhez, akár utólagos kiépítésben is.
  • Füst, hősebesség és hőmaximum kombinált érzékelő is köthető a rendszerbe.
  • Rádiós mozgás és nyitás érzékelők használata ott, ahol a vezetékezés nem megoldható,  természetesen lakásriasztó rendszer szerelés esetén is.
  • A riasztó rendszerek minden esetben rendelkeznek beépített kommunikátorral a távfelügyeleti átjelzésekhez, amely akár később is beszerelhető.
  • A napjainkban elérhető egyik legkorszerűbb GPRS, valamint tartalék  IP és URH alapú távfelügyeleti jelzésátvitel, néhány perces életjel figyeléssel.
  • DSC és PARADOX rendszereknél IP átvitel már IPHONE, hamarosan pedig ANDROID telefon klienssel. Egyszerű távoli vezérlés minden sallang nélkül, webes felületen is.

 

 

Mivel cégünk törekvése hogy a biztonságtechnika legújabb fejlesztéseinek bevonásával minden esetben a legjobb szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleinknek, ezért folyamatosan képezzük magunkat. Bemutatókra, oktatásokra járunk, valamint részt veszünk tanulók oktatásában is, gyakorlati ismereteket szerezhetnek a nálunk a szervezett oktatásban résztvevők.

 

 

 

Rádiós riasztó választás esetére ajáljuk, a PARADOX, DSC, vagy a COOPER cég által gyártott riasztórendszereket, szetteket.

Jelenleg több rendszerhez is használható opcióban a proxy kártyaolvasós kezelőegység, amely még könnyebb kezelést tesz lehetővé.

További fontos információk:

Riasztó rendszer telepítésénél, az azonos napon történő távfelügyeleti bekötés esetén, a telepítési díjból kedvezményt adunk. A távfelügyelet szolgáltatás már a telepítés napján aktiválható!

Vezetékes, valamint rádiós riasztórendszer telepítésére vonatkozó árajánlatot a felsorolásban részt vevő gyártók termékeire tudunk adni: DSC – PARADOX – MICRON – NAPCO – ARITECH – CROW – AV-GAD – GALAXY – PYRONIX – BENTEL- TELETEK- COOPER – JABLOTRON – SATEL – ELMES – BOSCH – INIM – SUMMIT.

MABISZ minősített olcsó, de kiváló minőségű, megbízható lakásriasztó rendszerek telepítése.

Riasztórendszer szett  akcióinkról érdeklődjön telefonos elérhetőségeink egyikén!

Cégünk az egész ország területéről várja az árajánlat kéréseket!  Több rendszer telepítésénél, vagy távfelügyeleti szolgáltatás igénybevétele esetén egyedi kedvezményeket adunk.

Minden, a cégünk által kiépített rendszerhez a nap 24 órájában technikai segítségnyújtást biztosítunk.

Amennyiben további információkra van szüksége, kérdéseit akár most azonnal is felteheti. Telefonos elérhetőségeinket megtalálja a kapcsolat menüpont alatt. Ha email útján kér árajánlatot, kérjük minden esetben adja meg a telefonos elérhetőségét is.

 

Riasztó rendszerek, amelyeket cégünk telepít és karbantart:

 

A riasztó rendszer kezelési leírások az alábbi linken taláhatók meg: www.perfektalarm.hu/letoltesek

Keresőszavaink: riasztórendszer akkumulátor csere, riasztórendszer szerviz, riasztó gyorszerviz, DSC riasztó szerelés,

 

Paradox Spectra: SP4000, SP5500, SP6000, SP7000, Paradox EVO: EVO 192, EVO 48, Paradox NE: NE96, Paradox MAGELLAN: MG 5000, MG 5050, MG6130, MG6160, Paradox ESPRIT: Esprit 728, Esprit 738. 

 

DSC 585, 1565, 

DSC PC1616NK, PC1832NK, PC1864NK. DSC 1404