Riasztórendszer szerviz

24 órás riasztó szerviz telefonszámunk:

06302199290

Riasztó szerviz, reset, riasztó távfelügyeleti bekötés, riasztórendszer programozás, karbantartás, riasztórendszer akku csere.

DSC szerviz – PARADOX szerviz – BENTEL szerviz – SATEL szerviz – SATALARM szerviz – MICRON szerviz – BOSCH szerviz – CROW szerviz – ELDES szerviz

Biztonságtechnikai szerviz szolgáltatásunk az ország egész területén elérhető.

A szerviz szolgáltatás kiterjed cégünk, vagy más cég által telepített riasztó, tűzjelző, CCTV kamera, beléptető és társasházi kaputelefonrendszerekre. 24 órás telefonos ügyeleti rendszerünk révén a hétvégi vagy ünnepnapi meghibásodások esetén is a reálisan elvárható legrövidebb idő alatt szerviztechnikust küldünk a helyszínre. A garanciális és a karbantartásra szerződött partnereink elsőbbséget élveznek, szerződött időn belüli szerviz kivonulással.

A garancián túli időszakra előnyös karbantartási szerződéssel állunk partnereink rendelkezésére. Szolgáltatásunk kiterjed az összes általunk telepített gyártó termékére. Más cég által kiépített rendszer karbantartására előzetes felmérést követően kötünk szerződést. Partnereink között az üzleti előfizetők mellett magánszemélyek is megtalálhatók.

A rendszeres karbantartások által sokkal megbízhatóbbak és hosszabb ideig üzembiztosak lesznek a biztonságtechnikai rendszerek. Természetesen ekkor is előfordulhatnak váratlan hibák, de biztos, hogy egy elhanyagolt, több éve kiépített technika előbb utóbb a bosszúságot okozza, nem látja el kellően a feladatát.

Néhány példa ami miatt nem biztos, hogy megfelelően üzemel riasztórendszere:

  • Emlékszik mikor volt utoljára akkumulátor cserélve riasztó rendszerében? Ha három évnél több, indokolt cseréje.
  • Használt ingatlanhoz jutott és nem tudja a riasztó rendszerének a kódját megváltoztatni?
  • Riasztó vagy tűzjelző rendszere indokolatlan vakriasztásokkal sokkolja szomszédjait?
  • Bizonytalan a rendszer kezelésével illetően?

Az ügyeleti telefonszámon a technikai segítségnyújtást azok is igénybe vehetik, akik eddig nem voltak kapcsolatban cégünkkel.

24 órás HELP DESK ügyeleti telefonszámunk riasztó és tűzjelző rendszerek esetén:                                        06 30 219 9290

Gyakran a készülékek üzemeltetésének ismerethiánya okozza a problémát. Szervizelés, javítás vagy karbantartás alkalmával  (a telepítéseket is beleértve), minden felhasználót kellőképpen tájékoztatunk a kiépített rendszer kezeléséről. Javaslatot teszünk az optimális üzemeltetésre, a helyi munkák során szerzett tapasztalatok alapján.

RIASZTÓRENDSZER SZERVIZ – KAMERA RENDSZER SZERVIZ – KAPUTELEFON SZERVIZ

Fontos:

Amennyiben kérdései vannak, telefonon vagy emailben érdeklődjön. Ha emai-ben keres meg minket, kérjük minden esetben adja meg telefonos elérhetőségét, a gyorsabb kommunikáció végett. Ha nem ismeri a rendszer gyártóját vagy típusát, digitális fényképet küldve email címünkre gyorsabb segítséget tudunk adni. 

Érdeklődését, kérdéseit örömmel fogadjuk!