Skip to content

Távfelügyelet

Partnereink, amely cégkehez “bekötünk”: MULTIALARM ZRT. – MON-DA Kft. – BRAND-SEC Kft. – PATROL24 Kft.

Cégünk, a Perfekt Alarm Biztonságtechnika távfelügyeleti kereső szolgáltatása/kiépítése megközelítőleg országos lefedettséggel rendelkezik, köszönhetően a több tucat partnerünknek köszönhetően. A behatolásjelző rendszereket igény esetén az általunk megjelölt távfelügyeleti szolgáltatóhoz csatlakoztatjuk legyen az saját, vagy más cég által telepített rendszer. Riasztó rendszer, valamint videótávfelügyelet bekötését is vállaljuk.  A beérkező jelzéseket a nap 24 órájában monitorozzák és rögzítésre kerül. A jelzések priorításától függően a diszpécser megteszi az  ügyeleti intézkedési rendben előírt intézkedéseket, beleértve a járőr helyszínre vezénylését is.

Az országban több kivonulást ellátó vagyonvédelmi céggel állunk partneri szerződésben, így bármelyik megyében, településen megrendelheti szolgáltatásukat.

Partnereink, amely cégkehez “bekötünk”: MULTIALARM ZRT. – MON-DA Kft. – BRAND-SEC Kft. – PATROL24 Kft.

 Partnereink garantálják a rövid időn belül kivonuló autós, Budapest bizonyos területein pedig a motoros járőrszolgálatot, amely szakszerűen és hatékonyan tud fellépni a bűnözőkkel szemben.

Távfelügyeletre a következő jelzésátviteli módokat használják, optimális esetben párhuzamosan is: GSM alapú GPRS átjelzés, IP alapú átjelzés.

Távfelügyelet esetén a következő jelzések kerülnek átvitelre, amelyet a diszpécser-központban regisztrálnak és szükség esetén intézkednek: Összes riasztás, zárás, nyitás, hiba és tesztkódok. Riasztás esetén a távfelügyelet értesíti az értesítendőket és a járőrt helyszínre küldi.

Új rendszer telepítésénél távfelügyeleti bekötés esetén, a telepítési díjból kedvezményt adunk. Belépési díj és hűségnyilatkozat nincs, de vállalása esetén kedvezményt tudunk adni a kiépített riasztó rendszerek árából! Több távfelügyeleti bekötés esetén díjkedvezményt biztosítása.

Más cég által üzembehelyezett riasztó rendszernek is vállaljuk távfelügyeleti bekötését, bárhol legyen is az országban.

Videótávfelügyelet esetén kérje egyedi, a helyszínre optimalizált árajánlatunkat! Konkrét ajánlatokkal várjuk telephelyek, társasházak és magánszemélyek érdeklődését! A kamera rendszerek IP alapú videótávfelügyeletét megapixel kamerákkal akár HD minőségben is tudjuk rögzíteni a szervereken. Más, régebbi telepítésű rendszerek jelét is tudjuk fogadni.

Riasztórendszer távfelügyelet szolgáltatás az alábbi településeken érhető el:

A távfelügyeleti adatbázis folyamatosan bővül. Amennyiben a keresett települést nem találta meg a keresőben, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon a szolgáltatás helyi elérhetőségéről, amely napról napra bővül .

Távfelügyelet szolgáltatásunkat igénybe vevők kedvezményre jogosultak, amennyiben saját riasztó, kamera, beléptető, vagy tűzjelző rendszerre vonatkozó  szerviz, bővítés illetve karbantartás szükséges.

Minden, a cégünk által felügyelt rendszernél kedvezményesen igénybevehető a “szerviz opció” szolgáltatásunk, amellyel kedvezményes áron biztosítjuk a karbantartás jellegű munkák elvégzését és annak anyagköltségét (pl: akku csere, vagy teljes rendszer felülvizsgálat, szerviz).

Amennyiben távfelügyelettel kapcsolatos kérdései vannak, telefonon vagy emailben érdeklődjön. Ha emai-ben keres meg minket, kérjük minden esetben adja meg telefonos elérhetőségét, a gyorsabb kommunikáció végett.

Érdeklődését, kérdéseit örömmel fogadjuk!