Tűzjelző

Tűzjelző rendszer telepítés, szerviz, karbantartás és bővítés:

 

            OKF engedélyünk száma: F863/8/2010

Karbantartások során minden esetben tájékoztatjuk a megrendelőt az időközben esetlegesen változott jogszabályokról. Javaslatot teszünk a rendszer szakszerü és előírás szerinti üzemeltetésével kapcsolatban. Az engedélyköteles tűzjelző rendszerek esetében a 6 havi kötelező karbantartáson túl bármikor lehetőség van igény szerinti sűrűbb karbantartásokra.

Tűzjelző rendszer tervezése és engedélyeztetése esetén cégünk teljes mértékben vállalja az illetékes tűzoltósági parancsnoksággal történő egyeztetések és engedélyeztetési eljárások lefolytatását. Rendelkezünk a tervezéshez szükséges engedélyekkel.

Vállaljuk tűzjelző rendszerek távfelügyeleti bekötését az ország bármely településén. A távfelügyelethez beköthető települések listája megtekinthető a távfelügyelet menüpontban.

Amennyiben tűzjelző rendszer telepítés vagy karbantartással kapcsolatos kérdései vannak, telefonon vagy emailben érdeklődjön a karbantartási szerződésről. Minden esetben egyedi szerződést kötünk, amely a helyi rendszer paramétereit figyelembe véve készül el. Érdeklődését, kérdéseit örömmel fogadjuk! 

Telefonon történő felvilágosításért hívja a 30/219-9290-es telefonszámot.

Monor, Dabas, Nagykáta Cegléd Budapest, Jászberény, Üllő

A cégünk által telepített és szervizelt tűzjelző rendszer gyártók a teljesség igénye nélkül:

COOPER MENVIER – INIM – NOTIFIER – BENTEL – DSC – NOTIFIER – DF6000 – CLT4 – CX32 – NFS2-8 – CFP1228 -ARITECH TŰZJELZŐ.